Pojken ska donera blod till sin döende syster - men då får läkaren en fråga som han aldrig kommer att glömma

Dr. Jim Clark gjorde allt för att rädda livet på den 5 år gamla flickan Liza. Hon hade en mycket sällsynt sjukdom, och behövde få donerat blod, annars hade hennes chanser att överleva varit minimala.

Hennes enda hopp var en bloddonation från sin tvillingbror, inte bara för att de hade samma blodgrupp, men även på grund av hennes tvillingbror hade överlevt samma sjukdom som flickan nu kunde dö av. Hans blod innehöll antikroppar som kan rädda livet på döende Liza.

meif

När Dr Clark frågade pojken om han ville donera blod till hans syster, tvekade han. Men läkaren förklarade pojken att det var det enda sättet att rädda hans syster liv. Då gick pojken med på det. Han sade adjö till sina föräldrar, och följde läkaren.

De började proceduren. De två tvillingar låg bredvid varandra hela tiden, och läkaren var lättad när allt gick bra. När läkaren sa till barnen att allt var över, frågade pojken; "Så när kommer jag att dö?"

Det är då det gick upp för läkaren; pojken hade trott att han skulle offra sitt eget liv för att rädda sin syster. Läkaren försäkrade pojken genast och förklarade att han inte skulle dö.

Läkaren blev så rörd av det faktum att pojken nästan utan tvekan skulle offra sitt eget liv för hans tvillingsyster, så han delade historien på Facebook.

2id

Det råder ingen tvekan om att den här tjejen har den bästa tvillingbrodern! Dela gärna historien på Facebook med dina vänner om du också blev rörd av pojkens hjältemodiga gärning!

Dela på Facebook