Pojken skrämmer livet ur frisör – men titta nu när pojken anar otäcka revanschen

En ung pojke har lärt sig det svåra sättet att vara försiktig med vem du prankar i ett klipp som har gått viralt.

Jude Sannicandro, frisören i det här klippet hade blivit lurad av en liten ”skitunge” – men kom då, tillsammans med föräldrarna, på den optimala revanschen.

Vito hade lagt en stor plastkackerlacka på frisörens arbetsyta vilket gjorde Jude livrädd för en sekund innan han märkte att det hela var på skoj. En klassisk blåsning. Efter det bestämde Jude sig för att ge igen på "skitungen", och det skulle bli med dunder och brak. I samråd men Vitos mamma kom de på den ultimata blåsningen. Frisören skulle nu få sin revansch.


Jude börjar klippa pojken och säger ”Sitt stilla nu, för den här är riktigt vass”.

Genom att använda en stor mängd fejk-blod, servetter, ett låtsas-öra och skådespelartalang får han sedan Vito att först tro att han satt ett rejält jack i pojkens öra – för att sedan tappa ner ”örat” på marken.

Kredit: Jude Sannicandro

Lite senare frågar en bekymrad Vito: "Blöder jag?"

För en kort stund tror alltså pojken att hans vänstra öra är borta. Han får inte total panik, men det är sannerligen nära.

Pojken ropar efter sin mamma som sen kommer och avslöjar för grabben att det hela bara är en skämtsam revansch. Som alla sedan skrattar åt. 

På bara några dygn har klippet på det hela fått hundratusentals visningar. Dela gärna vidare det här klippet om du också fick dig ett gott skratt av det!


Dela på Facebook