Annons

Pojken vägrade att lyssna på sin farfar - vad han gör på parkeringen chockar främlingen

Annons

Ibland är barnens föredragna tidsfördriv att gå oss på nerverna. Det kan hända under en promenad eller i en butik; Vi vet aldrig när det kommer. Hur håller du dig lugn när ditt barn får en hysterisk attack på en allmän plats? Denna farfar hittade svaret. Läs vidare!


"En kvinna inne på en mataffär följer efter en farfar och hans ouppfostrade 3-åriga barnbarn.

Det är uppenbart för kvinnan att den gamle mannen har fullt bestyr med pojken som skriker efter godis på godisavdelningen, kakor på kakavdelningen och frukt, flingor eller läsk på de andra avdelningarna.

Samtidigt hankar sig denne farfar fram och med kontrollerad röst säger han: ”Det är okej, William, vi har inte långt kvar. Lugn, grabben”.

Ytterligare ett utbrott följer och kvinnan hör hur denne farfar lugnt säga: ”Det är okej William, bara några minuter till så är vi härifrån. Häng i nu, grabben”.

Framme vid kassan börjar den lille odågan slänga varorna ur vagnen och farfar säger än en gång med väldigt kontrollerad röst: ”William, William, slappna av kompis, bli inte upprörd. Vi är hemma om ett ögonblick, håll dig lugn William”.

Otroligt imponerad följer kvinnan efter dem utomhus, där farfar lastar in matvarorna och pojken i bilen.

Hon vänder sig mot den äldre gentlemannen och säger: ”Det är inte min ensak, men du var fantastisk där inne. Jag vet inte hur du gjorde det. Under hela den där tiden behöll du lugnet och oavsett hur högljudd och störande han blev så fortsatte du bara lugnt säga att allt skulle bli bra. William är väldigt lyckligt lottad som har dig som sin farfar”.

”Tack”, svarade farfar. ”Men det är jag som är William. Den där lilla skitungen heter Kevin”.


Dela vidare den här underbara historien till dina vänner på Facebook så att de också kan bjudas på ett gott skratt i dag!

Annons