Annons

Polis smyger upp bakom hemlös man - 2 kvinnor blir ögonvittnen till något de aldrig kommer glömma

Annons

En lunchrast kan ta de mest spektakulära vändningar. Fråga bara Elisabeth McClain.

Hon och hennes vän Patti Crowe Walker var på sin lunchrast när en surrealistisk scen utvecklades strax framför dem. En hemlös man satt på marken bredvid en stoppskylt vid sidan av vägen, och allt han ägde var fylld i hans ryggsäck.

Det var 5 grader ute, och han såg ensam och hungrig ut. Men istället för att erbjuda honom en bit att äta så tittade de bara och väntade på att se vad polisen skulle göra.

Det var då som mannen hörde hur polisbilen sakta stannade in vid hans sida.

Han tittade då upp och såg en polisman i uniform. Polismannen gick mot den hemlöse mannen.

– Man skulle säkert tänka på allt som man gjort fel. Men plötsligt sätter sig polismannen bredvid, och tar fram sin lunchlåda och inte bara tar bort hungern, utan även ensamheten, skriver Elizabeth i sitt uppmärksammade inlägg.

Den okände polismannen har hyllats enormt av många privatpersoner i kommentarsfälten.

Tänk dig själv att du sitter där helt ensam. En kall dag.

Sen kommer en snäll själ för att bjuda på lunch och sällskap.

Polisen köpte två cheeseburgers och två stora drickor på McDonald's och stannade sedan för att fråga den hemlösa mannen om han var hungrig. "Jag frågade honom om han hade ätit lunch än, och han sa nej." Så frågade jag om han skulle äta lunch med mig, och han sa ja. Vi satt där och pratade om livet, militären, vart han varit, vart han ska. Det var en bra upplevelse för mig och förhoppningsvis också för honom," säger polisen enligt Jackson Sun.

Det är precis sådana här berättelser från verkligheten som får mig att inte tappa hoppet om mänskligheten och vår framtid!

Imagine this you are sitting on the side of the road and for whatever reason everything you own can fit in a backpack....

Posted by Elizabeth McClain on Wednesday, January 2, 2019

Snälla, dela historien vidare så att denne polisman får veta att vi är många som uppskattar hans enkla men viktiga gest!

Annons