Polisen går mot tonårspojke vid vägkanten - inser direkt att det värsta håller på att hända

Detta är Cristopher Felix. Han är en 19-årig högskolestudent från Brooklyn Park, Minnesota - och den lyckliga hjälten i denna hjärtevärmande djurräddningshistoria.


Han var ute och körde bil när plötsligt en ekorre sprang rakt över vägen och i backspegeln kunde Felix se hur den lilla ekorren låg livlös på vägen.

Men istället för att gå vidare med dagen stannade Felix bilen.

– Jag kände blev ganska illa till mods på grund av det som hände, berättar Felix för The Dodo och fortsätter:

– Allt jag tänkte på var bara att försöka hjälpa ekorren, för jag tänkte att det var det bästa. Den stackars ekorren kunde inte röra sig, så jag plockade upp den med en handske, lade den gräset och började göra bröstkompressioner.

Efter 10 minuter av livräddande behandling var det en lokal polis som fick syn på Felix. Han gick genast fram och frågade honom vad som pågick. 

En av polisernas kroppskameror fångade vad som hände sen.

Även om polisernas kanske misstänkte brott blev stämningen helt annorlunda efter ett tag. För efter tag visade det sig att Felix faktiskt hade räddat livet på ekorren!

– Jag var väldigt glad att hjälpa till med något så lite. Det är ett liv som är räddat. Jag är bara glad att jag var där den dagen och kunde hjälpa till. Jag var superglad att hjälpa till och det var polisen också.

Titta på klippet nedan och dela om du tycker att han förtjänar en stor applåd för sin hjälteinsats!


Dela på Facebook