Polisen går rakt mot hemlös kvinna, då hoppar 4 kollegor ut och avslöjar deras hemliga plan

Jag tror inte att någon som är hemlös väjer att vara det, och i många fall ser "normala" människor på hemlösa med avsmak.

Detta gör att hemlösa känner sig annorlunda och utstötta från samhället. Det kan vara oerhört svårt att komma tillbaka från en sådan situation om man inte får hjälp. 

För hemlösa kan något litet betyda väldigt mycket. Det lilla kan vara ett leende, en fråga hur personen mår eller en kopp kaffe. 

Polismän från Staten Island i New York fångades på kamera när de överraskar en hemlös. Poliserna visar verkligen vad medmänsklighet är för något.

polis, hemlös, födelsedag

Polisen går rakt mot hemlösa kvinnan

I videon nedan ser vi hur en polisman går mot en hemlös kvinna som nervöst sitter i terminalen. Bakom honom kommer 4 andra poliser. Det kan se ut som att polisen ska gripa kvinnan men så är inte fallet utan det är något helt annat.

Händelsen filmades av en förbipasserande kvinna. Man hör poliserna sjunga "Ja må du leva", en polis har även med sig ett mål mat. När poliserna nämner kvinnans namn tittar hon upp förvånat och inser att poliserna sjunger för henne. 

Det värmer verkligen att se vad dessa poliser gör. DELA detta med dina vänner och familj så de också får se detta. Om vi alla gör goda gärningar så blir jorden en bättre plats.

Se det rörande klippet i videon nedan.


Dela på Facebook