Polisen varnar: Om du hittar en plastflaska vid ditt bildäck kan du vara i fara

Livet är alltid fylld med nya överraskningar, även om vi ibland känner att det snart slutar, så händer det alltid något oväntat. Särskilt brottslingarna står i framkant, de söker ständigt efter nya knep för att lura oss. Polisen varnar nu om detta nya trick med en plastflaska. Ja, tricket är helt enkelt. Brottslingarna sätter en flaska under vid däcket, och då kan de stjäla värdesaker eller stjäla din bil.

För placerar tjuvarna flaskan på framdäcket på höger sida av bilen. När vi ska köra iväg hör vi ett konstigt ljud, flaskan krossas. Vår första instinkt är att gå ut ur bilen och kolla var ljudet kommer ifrån. Men det är när ägaren kommer ut ur bilen för att se vad som händer som tjuvarna agerar...

Det er en ideel mulighed for tyven, til at stjæle din bil! Man skal bare vente,

När vi går ut ur bilen brukar vi kvar nyckeln i tändningen. De kriminella drar nytta av detta ögonblick av distraktion för att stjäla fordonet. 

Politiet anbefaler at vi udviser forsigtighed. Man risikerer ikke bare at miste

I ett klipp på Youtube demonstrerar en kille också hur tjuvarna går tillväga och ber alla att dela vidare – för att fler på så sätt ska kunna vara vaksamma och skydda sig bättre.

Dela gärna med dig av polisens varning, så kanske fler slipper drabbas


Dela på Facebook