Annons

Polisens hotfulla meddelande efter senaste upptäckten: ''Vi kommer jaga er''

Annons

Rinkebypolisens budskap till knarklangarna: "Vi kommer att jaga er med allt vi har och vi kommer låsa in er.”

Den 14 april hittade polisen knark gömt på en förskola i Tensta. De hade fått tips om narkotikaförsäljning och genomförde en kontroll med polishunden Ingvar – som markerade för narkotika på flera ställen.

I fredags var det dags igen. Den här gången hittades narkotika på en annan förskolegård.

Då fick Robert Bjuvhage, gruppchef vid Rinkebypolisen, nog. Han lade upp en film på Rinkebypolisens Facebooksida där han inte skrädde orden om vad han tycker om knarklangningen:


Blev förbannad

”Robert heter jag och är gruppchef hos polisen Rinkeby. Vi önskar spridning på detta inlägg då vi vill nå vissa specifika individer. 

Nyligen la vi upp ett inlägg på facebook att vi haft narkotikahantering vid en förskolegård i Tensta. Nu i veckan har vi återigen påträffat narkotika på en annan förskolegård i Tensta. 

Jag blir förbannad och upprörd att man sjunkit så lågt att man hanterar narkotika på en plats där föräldrar ska vara trygga att lämna sina barn, barn och förskolepersonal ska ha en trygg miljö. Ni som hjälper oss med tips och står upp för ett tryggare Järva, stort tack och fortsätt. 

Fortsätter ni att sälja och gömma narkotika vid våra förskolor så kommer vi jaga er med allt vi har och vi kommer låsa in er.” 


Det är förfärligt att narkotika har kommit så nära våra förskolebarn. 

Förskolan ska vara en plats där föräldrar ska kunna lämna sina barn och känna sig trygga med att ha dem där. Så här ska det absolut inte gå till!

Se polisens video i spelaren här nedan och glöm inte att dela deras viktiga meddelande vidare!

Annons