Polishunden sköts i ansiktet på nära håll. Stunden när han återförenas med sin ägare är rörande!

Det var i mars förra året den 7-årige polishunden Bruno sköts i ansiktet. Det var när Bruno jagade en misstänkt som var inblandad i en skottlossning. Hans partner, polismannen R.J. Young, var helt förkrossad.

Den misstänkte dog under skottlossningen med polisen, men Bruno stoppade honom från att skada någon annan, inklusive konstapel Young.

”Han sköts på nära håll i ansiktet, det var hemskt att se,” säger Young till ABC News. Att Bruno verkligen gjorde allt för att skydda människorna i sin omgivning är en underdrift. Nu återhämtar han sig på en klinik, men det var inte säkert att han skulle klara sig under operationen.

I detta klipp får vi se stunden då Bruno återförenas med sin partner, och det är inte svårt att se att de saknat varandra. Bruno återvände aldrig till tjänsten som polishund, utan pensionerades och adopterades av konstapel Young, där han nu bor hos hans kärleksfulla familj. ”Han är som en son för mig. Bruno kommer finnas hos mig mig resten av livet,” avslutar Young.

Vi kunde inte önskat något mer för en hund som offrat så mycket för sin ägare. Bruno är ett praktexempel på en osjälvisk, omtänksam varelse. Dela detta med dina nära och kära om du tycker likadant!


Dela på Facebook