Polisryttaren närmar sig männen på gatan, då hör hästen favoritlåten och lämnar alla mållösa

Staden New Oreleans är känd för sin Mardi Gras-karneval, folk från hela världen reser för att delta i festligheterna. Parader, danser, sång och att samla pärlhasband är alla en del av en de roliga nätterna. Men det är inte alltid människor som dansar runt i takt med sin favoritlåt.

Polisryttaren Jones har en mycket speciell häst som heter Ace, och paret får mycket respekt när de går genom folkmassorna på Bourbon Street. Ace och hans kollega vet hur man bryter upp bråk, men ibland efter en lång hård dag på jobbet vill en häst bara sparka upp sina klackar och dansa!

Hästar och deras ryttare är välutbildade och som en följd av att ha mycket tid tillsammans har denna brottsbekämpande duo utvecklat en nära band. Men när de patrullerade gatorna på sina vanliga rundor stannade Ace plötsligt. Inte ens polisen Jones kunde ha förutsagt vad hans kompis skulle göra nästa!

En grupp män blockerade vägen med deras dans och och sång, och denna svartsjuka häst tänkte det var äntligen dags för honom att gå med på "hästspelet". Så han började också att dansa!

Titta på den här videon för att se denna söta polishästen:


Dela på Facebook