Öppet brev från Aviciis familj: Här är hälsningen till folket efter allt stöd

Fredagen den 20 april 2018 gick artisten, producenten och DJ:n Tim ”Avicii” Bergling bort i Muscat, Oman, endast 28 år gammal.

Nyheten om Tim "Avicii" Berglings bortgång har chockat en hel värld. Under helgen hyllades stjärnan av en hel värld för sin musik och medmänsklighet. Bland de som sörjer den svenska superstjärnan finns Madonna och Stefan Löfven.

Nu vill familjen tacka hela svenska folket för allt stöd efter sonens bortgång. ”Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar”, skriver de i ett öppet brev via presskontakten Ebba Lindqvist.


Tim Berglings föräldrar Anki Lidén och Klas Bergling vill nu skicka en varm hälsning till svenska folket efter alla fina ord om sonen. Via presskontakten Ebba Lindqvist skriver de följande: ”Vi vill tacka för det stöd vi fått och alla kärleksfulla beskrivningar av vår son och bror. Vi är så tacksamma för alla som älskade Tims musik och har fina minnen till hans låtar.”

Inläggen avslutas med orden: ”Tack för de initiativ som tagits för att hedra Tim, som samlingen på Sergels torg, kyrkklockor som spelat hans musik och tysta minutrar runt om i världen.

Dela på Facebook