Pubägarens svar på frågan om sonen får komma in på puben är underbart

Diskriminering är ett stort problem i vårt samhälle, och det påverkar verkligen människor med olika funktionshinder. Vi glömmer ofta deras behov och ignorerar det faktum att de också vill vara fullt fungerande samhällsmedlemmar. En pubägare i England visade att vi alla behöver vara lite mer omtänksamma och förstående när det gäller funktionshindrade och deras behov. Nyligen tog Steph Tate till sociala medier för att dela en hjärtskärande upplevelse som hände på hennes pub.

pub-owner-disabled-son-the-barrel-chapeltown-steph-tate-sheffield (27)

The Barrel Chapeltowns ägare skrev ett inlägg på Facebook som handlar om en far och son som kommit till hennes pub och varit osäkra om de fick komma eftersom barnet satt i rullstol. Tate var chockad över tanken på att de till och med frågade om att komma in på puben, eftersom det är en allmän plats och alla är naturligtvis välkomna! Hon fortsätter inlägget med att hon och hennes personal alltid kommer att se till att funktionshindrade alltid får den hjälp de behöver oavsett om det handlar om att hämta förlängningsladdar till specialutrustning, flytta på bord och stolar så att rullstolar kan komma förbi eller något annat. 

pub-owner-disabled-son-the-barrel-chapeltown-steph-tate-sheffield (28)

"Om du sitter hemma med ett handikappat barn, en partner eller en vän och är rädd att ta med dem ut om någon gör kommentarer, ta med dem hit. Om någon som gör negativa kommentarer eller är respektlös, kommer dem bli ombedda att lämna inte du.

Steph"

Inlägget fick snabbt spridning eftersom det sprider ett mycket viktigt budskap om tolerans. Vi kan hoppas att fler resturanger följer Stephs exempel. DELA den här historien för att sprida vidare budskapet.