Annons

Är din tjej den rätta? Om hon gör dessa 14 saker är hon perfekt för dig

Annons

Många som är i förhållanden spenderar mycket tid på att undra om deras partner är rätt person för dem. Om din tjej gör dessa 14 saker vet du att du har hittat rätt.


1. Hon tror på dig

Du är inte perfekt, men hon tror på dina goda avsikter. I hennes ögon finns inte medlidande. Du är inte mindre värd. Hon tror uppriktigt att du kan uppnå din fulla potential.

2. Hon stöttar dig

Även om ni går igenom livet tillsammans har ni fortfarande personliga mål och drömmar inför framtiden. Hon stöttar dig i allt du gör och hjälper dig att uppnå dina mål.

3. Hon kollar till dig

Hur upptagen hon än är kollar hon alltid till dig, genom sms, samtal eller ett mejl. Hon tycker att det är viktigt att du mår bra när hon inte är i närheten.


4. Hon är uppmärksam

Förhållanden byggs på kommunikation. Det innebär förmågan att lyssna och tala. Din tjej lyssnar alltid på vad du har att säga och tänker alltid igenom dina ord noggrant.

5. Hon är pålitlig

Nödsituationer händer. Bilen slutar fungera. Du låser ut dig själv. Du skär fingret. Oavsett kris är din tjej alltid där för att hjälpa dig.

6. Hon är ärlig

Ärlighet är en sällsynt gåva som få har och ännu färre kan hantera. Även om sanningen gör ont ibland är hon alltid ärlig med dig eftersom hon respekterar dig.


7. Hon litar på dig

Tillit och ärlighet är ömsesidiga. Hon är ärlig med dig eftersom hon respekterar dig. Hon förväntar sig samma sak tillbaka. Hon litar på att du är sann och ärlig med henne.

8. Hon är en individ

Hon älskar dig och ert förhållande, men hon har också ett eget liv på sidan av förhållandet. Det förhindrar medberoende och klängiga partner.

9. Hon vill att du ska vara en individ

Hon vill inte att ert liv ska kretsa kring förhållandet. Hon uppmuntrar dig att spendera tid ifrån henne så att ni kan ha sunda förhållanden med andra människor och ha andra intressen.


10. Hon visar upp dig

Du är den bäste mannen i hela världen enligt din tjej. Hon är stolt över att ha dig som sin partner. Den stoltheten gör att hon vill visa upp dig för hennes vänner, familj och kollegor. Hon vill att alla ska se hur kära ni är.

11. Hon anstränger sig

Eftersom din tjej älskar dig så mycket är andra människor du älskar lika viktiga för henne. Hon vill passa in i alla sociala sammanhang som du tar med henne på. Det innebär din familj och dina närmaste killkompisar. Hon anstränger sig för att komma bra överens med dem eftersom hon respekterar dig.

12. Hon är stabil

Förhållanden är som bäst när det finns en stark, stabil grund. Det innebär att ert gemensamma liv borde vila på er känslomässiga och psykiska stabilitet. Din tjej borde vara en klippa när det gäller stabilitet. Hon är inte varm ena minuten och kall den andra. Du kan alltid lita på hennes stadiga humör och åsikter.


13. Hon är uppriktig

I en värld full av falsk mat och falska vänner vill du inte dela ditt liv med en falsk partner. Du vet att din tjej verkligen älskar dig när hon är helt uppriktig med dig. Hon säger vad hon tänker på. Hon säger vad som besvärar henne. Hon visar dig vem hon verkligen är varje dag så att du aldrig måste undra.

14. Hon accepterar dig

En uppriktig tjej kommer att förvänta sig en uppriktig partner i retur. Hon ber dig aldrig att förändra dig för hennes skull. Hon älskar varenda konstiga vana hos dig. Det enda hon ber om i retur är att du är sann och uppriktig.

Har du haft turen att hitta en tjej som gör dessa 14 saker för dig? Om så är fallet borde du hylla henne!

Annons