Annons

Är hon klängig på dessa 11 sätt? Då är hon faktiskt bra för dig

Annons

Klängigt beteende har alltid betraktats som dåligt, men måste det alltid vara så? Tydligen inte. Att investera sin tid och energi i ett förhållande betyder att den andra personen är lika investerad som en själv. En klängig tjej kan faktiskt vara svaret på din önskan att vara älskad och uppvaktad.

Dessa 11 beteenden är faktiskt inte problematiska och kan vara precis det du behöver:

1. Hon vill att ni ska definiera förhållandet.


Även om detta ofta betraktas som aggressivt är det inget att oroa sig för. De flesta kvinnor tycker inte om att känna sig osäkra eller tvivla. Eftersom hon bryr sig om er vill hon vara tydlig med vad som händer.

2. Hon vill att du ska höra av dig ofta.

Hennes meddelande betyder att hon bryr sig om dig när du inte är där. Även om kommunikationen bara är virtuell njuter hon av den. Hon vill att ni ska vara tillsammans till och med när ni är långt ifrån varandra.

3. Hon påpekar dåligt beteende.


Många ignorerar dina misstag. Om hon bryr sig tillräckligt påpekar hon dina brister så att du kan förbättra dem.

4. Hon insisterar på att ni ska spendera tid tillsammans.

Den viktigaste biten i ett förhållande är tiden ni spenderar tillsammans. Om hon ger dig sin tid innebär det att du betyder mycket för henne eftersom tid är det värdefullaste man kan ge någon.

5. Hon pratar om framtiden.


Om hon menar allvar med dig pratar hon om er framtid tillsammans. Det speglar hennes önskan att du ska vara en del av den.

6. Hon älskar intimitet och beröringar.

Om hon alltid rör vid dig betyder det att hon är bekväm med dig. Det innebär att du har fått hennes förtroende och att hon vågar ge sig själv till dig. Man kan skatta sig lycklig om någon litar på en så mycket.

7. Hon lägger upp era bilder på sociala medier.


Även om du inte tycker om att visa ert förhållande på sociala medier gör hon det ändå. Det är hennes sätt att berätta för världen hur lycklig och stolt hon är över att vara med dig. Det betyder att hon uppskattar dig och är stolt över att vara vid din sida så att hela världen kan se.

8. Hon ställer frågor om dig.

När en tjej älskar dig vill hon veta allt om dig och din karaktär. Det är så spännande att känna till de intimaste önskningarna och passionerna av den man älskar mest i hela världen.

9. Hon vill att du ska träffa hennes föräldrar.


Det är en rätt så stor sak att träffa föräldrarna. Om man är intresserad av tjejen blir man väldigt glad om hon känner samma sak. Om hon låter dig träffa hennes föräldrar betyder det att hon har gjort plats för dig i sitt liv och att ni har en chans för en gemensam framtid.

10. Hon är lite svartsjuk ibland

Även om intensiv svartsjuka är osund kan lite svartsjuka faktiskt tyda på att du betyder något för henne. Hon engagerar sig och hoppas på detsamma från dig.

11. Hon visar sin tillgivenhet hela tiden.


Om din tjej är generös och överöser dig med kärlek kan du skatta dig lycklig. Du måste inte försöka klura ut vad hon känner för dig — hon älskar dig och visar det på alla sätt hon kan.

Har du turen att ha en klängig flickvän? Om det störde dig tidigare är det kanske dags att ändra synpunkt på vad som får henne att bete sig så. Älskar du dig själv tillräckligt mycket för att kunna älska henne så som hon vill? Många önskar sig en tjej som älskar och uppskattar dem. När du träffar en sådan tjej borde du uppskatta henne så mycket du bara kan — hon kommer att vara din för alltid.

Annons