Annons

Rolig hund gör perfekt parodi av tonårings brutna ben 'promenad'

Annons

Hundar är ofta en huvudattraktion i de flesta av de roligaste videos som man ser online. hundars personlighet är lika mångsidig som de är människors, och en perfekt hund motsvarighet finns därute för varenda person.

Hundar är perfekta för kamratskap, underbara kompanjoner, och erbjuder ofta flera händelser som är fyllda av glädje och exaltering. En hund gav oss alla väldigt mycket skratt nyligen genom sin imitation av hur sin ägare gick. Det som gjorde den hela imitationen så rolig var att ägaren, en tonåring hade sitt ena ben i gips och var tvungen att gå med kryckor för att ta sig runt.


Videon är jättekul att se på för alla som älskar hundar.Och även för människor som inte direkt är stora hundälskare, för de kommer alla att underhållas av hundens kvickhet och listighet.

Videon börjar med en tonårspojken som går nerför trappan med sina kryckor. Anledningen till krukorna var på grund av en olycka där pojken skadade sin vrist. När han hade gått förbi alla trappor och börjar närma sig in i vardagsrummet, kan man se en hund som följer nära honom.

När man kollar lite närmare dock så märker man att den stora vita hunden, Sawyer gör så mycket mer än bara följer sin vän. Hunden följer, men på bara ett ben, det tar inte så lång tid för att lista ut att hunden härmar tonårings gående med mening. Vad vi undrar nu är dock hur lång tid det tog för hunden att göra imitationen så perfekt!


Till och med efter att tonåring inte längre finns med i kamerans synvinkel, kan man se att Sawyer fortsätter att halta på sin främre tass. Det är två saker som är tydliga från videon: Sawyer älskar den uppmärksamhet som han får från sin familj och han gör sin halt-imitation ganska ofta.

Denna hund är ett perfekt exempel på hur smarta och listiga dessa varelser verkligen är. Se klippet nedan:

Annons