Så får du ett lyckligt och långt äktenskap - enligt skådespelaren Tom Hanks

Tom Hanks fick nyligen frågan om vad är nyckeln till ett långt och lyckligt äktenskap är av Entertainment Tonight. 

- Vi gillar varandra. Det är där vi börjar, säger Hanks.

Så startade Hanks hans lektion om kärlek. Och han vet vad han talar om - Hanks och Wilson har varit gifta i 27 år och har två barn tillsammans.


Hanks förklarar att han och Rita Wilson "gifte sig på alla rätta skäl", och att sann kärlek ligger bakom deras långsiktiga relation. Han berättar att han bara tycker om att gå hem i slutet av dagen för att få träffa sin fru, och att hon känner förmodligen på samma sätt.

Det finns inget komplicerat i Hanks råd, men det har sanningens enkla klang i sig. Alltför många människors kärlek låter komplicerad, eller omtalas som hårt arbete (vilket det naturligtvis kan vara), men när dagen är slut, är det som verkligen betyder något att kunna njuta av sin partner. 

Att man ser fram emot att se sin partners ansikte i slutet av varje dag. Att kunna skratta tillsammans, arbeta tillsammans och växa tillsammans!

Utseendet förändras över tiden, och attraktionen kan gå upp och ner, men som Tom Hanks påpekar, om du alltid visar äkta uppskattning för din partner, kan du ta dig igenom tuffa tider. Det är där den sanna kärleken kommer in.

DELA gärna denna hjärtevärmande artikeln med dina vänner på Facebook.

Dela på Facebook