Så får du snabba resultat!

Skriven av Amanda Dabe

Man får ofta tips i media om hur man ska gå ner i vikt på nolltid och hur man får plattmage på ett fåtal veckor och så vidare och så vidare. Men fungerar det verkligen? Finns det något sätt att få riktigt snabba resultat? Ja, det finns faktiskt ett sätt som verkligen fungerar och det är många som redan använder sig av det. Man ser det ofta på Instagram, Facebook och i andra medier och skillnaden brukar vara häpnadsväckande!

Så hur går det till? Hur får man dessa snabba resultat!?

Svar: Man använder sig ut av illusioner helt enkelt. Något som Fitness-Instagrammaren blivit proffs på. Att välja rätt ljus, rätt vinklar och att så i den perfekta positionen för att framhäva det man vill ska synas på bästa sätt är helt enkelt lösningen.

Genom att ta kort från en mindre gynnsam vinkel, i kanske dåligt ljus och med kläder som inte sitter så smickrande för att sedan övergå till att till att ta foto i gynnande ljussättning, ur en förskönande vinkel, i rätt position/kroppshållning med kläder som sitter smickrande kan man få dem perfekta före/efter-bilderna!

Ja, det kan till och med gå så snabbt som på 2 minuter! Denna bild tog jag imorse. Stod först med riktigt dålig hållning, med ett par trosor som inte satt så smickrande och bytte sedan till ett par som satt bättre och svankade och spände mig lite. Och VOILA! Här är min transformation…!

Foto-2014-12-13-12-11-00

(En minut mellan bilderna! Samma kläder, annat ljus, annan vinkel, annan kroppshållning – magiskt! ;) )

Foto-2014-12-13-11-44-04

(Samma sak här! Kunde i och för sig ansträngt mig lite mer och valt att till och med redigera efterbilden lite för ännu mer konturer. Men orkade inte denna gången)

Foto-2014-12-13-12-15-43

(Här har även min pojkvän gjort samma sak! Som ni ser – man kan göra mycket genom att bara ändra hållning, ljus och vinklar!)

Det jag vill säga med detta är inte att man ska sluta ta bilder från gynnande vinklar. Utan att vi som kollar på bilder måste vara lite mer kritiska till framgången som folk visar upp på till exempel Instagram. Vill man vara säker på att visa sin framgång ur ett rättvist perspektiv bör man också tänka mer på att försöka stå på samma sätt, med samma ljussättning och i helst samma kläder osv för att inte låta illusioner spela roll i hur pass bra vi har lyckats :)

Dela på Facebook