Så hämnades 22-åriga Louisa på sin mobbare som bjöd ut henne

När Louisa Manning var 12 år blev hon mobbad för sin vikt, hennes ben kallades håriga och hon fick öknamnet ”Manbeast”.

Under åren som kom åt hon knappt någonting. Louisas gamla mobbare bjöd ut henne på dejt åtta år senare. Då valde hon att hämnas så här.

För 2 år sedan bjöd en av killarna som mobbade henne för tio år sedan ut henne på en dejt. 22-åriga Louisa som  då gick på Oxford University, berättar förBuzzfeed News att hon sprungit in i mannen på en skolbal, och att han senare bjudit ut henne via Facebook. Hon mindes honom tydligt som den som kallade henne fet.

– Jag blev riktigt arg när han bjöd ut mig om jag ska vara ärlig. Nu när jag är attraktiv vill han helt plötsligt hoppa i säng med mig, säger Louisa till Buzzfeed.

Till en början tänkte hon bara skita i det, men så insåg hon att detta var en fantastisk möjlighet att ge igen. Efter några timmars bollande med vännerna hade de en färdig plan.

Louisa bokade in en träff med killen på en restaurang men dök upp lite tidigare än vad de bestämt. Hon bad en servitris att lämna över ett foto med ett handskrivet brev till killen när han sedan dyker upp.

lous

Fotot föreställer en bild på henne själv som 12-åring och på baksidan av fotot stod det så här:

”Hej. Så ledsen att jag inte kan ses i kväll.

Minns du i årskurs 8 när jag var tjock och du gjorde narr av min vikt? Inte? Jag minns – jag åt ett äpple om dagen i tre års tid efter det och sket i att äta middag. 

Minns du mina ihopväxta ögonbryn som du hånade? Mina håriga ben som du äcklades så mycket av? Kommer du ihåg hur du och dina vänner kallade mig för ”Manbeast” i tre års tid? Nej du kanske inte minns, för då hade du nog inte bjudit ut mig åtta år senare efter att ha sett hur jag ser ut nu och bestämt dig för att jag är knullbar nog att bli behandlad som en människa. 

Jag tänkte att jag skulle skicka det här till dig som en påminnelse. Nästa gång du tänker på mig, tänk på den här flickan på fotot, för det är hon som precis dissade dig.

/Louisa”

Innan Louisa lämnade ifrån sig brevet tog hon ett kort på det. Samtidigt som killen tog emot det på restaurangen la hon upp bilden på sin Facebook och skrev:

"Killen som mobbade mig i skolan fick just det här av en servitör".

Dela på Facebook