Så ser en 180 000 kronors-flygning ut på det femstjärniga flygbolaget

De flesta människor tycker att den värsta delen av att resa långt är själva resan dit - men när du flyger i förstaklass för 179 350 kronor - blir resan dit betydligt mer tilltalande.

Youtubern Casey Neistat fick nyligen en gratis uppdatering på ett Emirates flyg när han skulle resa från Dubai till New York, självklart dokumenterade han vad som troligen kommer att vara den lyxigaste flygningen i sitt liv.

Som han förklarar i videon, gick den billigaste förstaklassbiljetten han kunde hitta på liknande resor för 184 774 kronor - mer än de flesta av oss tjänar på en månad (eller, ja flera månader) - och Emirates såg definitivt till att han fick valuta för pengarna. På planet fanns allt från en gigantisk TV-skärm en personlig bar, lyx-krämer, en pyjamas och något som också ingår är femstjärnig service. Vid ett tillfälle i videon, när Casey ska göra om sin stol till en säng, vägrade en av flygvärdinnorna att låta honom göra det själv och insisterade på att få avsluta jobbet.

Om du inte är imponerad än, så lagas också all mat på beställning, du får din mat när det passar dig, inklusive kaviar om du vill lyxa till det ordentligt. Det finns även ett stort badrum där du kan ta en dusch om du känner för det.

"När jag tänker på de största dagarna i mitt liv, så tänker jag på när mina barn föddes, eller kanske när min son tog studenten, eller idag, när jag uppgraderades från Business First på Emirates" Sa Casey före han gick ombord på planet.

"Det förändrar verkligen din relation med resor", sa han efter sin resa.

Titta på klippet nedan:


Dela på Facebook