Sålde 11-åriga dottern som sexslav – Domaren: ”Det här är det värsta jag sett”

En domare i Ohia, USA, kallar det värsta fall hon har sett och dömde mamman till 51 år i fängelse. I juni erkände April Corcoran sig skyldig att ge henne 11-åriga dotter till hennes drogförhandlare för sex i utbyte mot heroin vid fyra olika tillfällen.

– Det här är något av det värsta jag har sett, sa domaren Leslie Ghiz när hon avkunnade domen. 

Det var mellan februari och juni 2014 som April Corcoran från Ohio, USA sålde sin 11-åriga dotter till en knarklangare. Han våldtog henne, misshandlade henne och spelade ibland in det.

Knarklangaren, Shandell Willingham, 42, ska ha föredragit väldigt små barn och därför klädde mamman ibland dottern för att hon skulle verka ännu yngre.

Corcoran erkände också att hon ibland brukade ge dottern heroin som belöning efter att hon haft sex med mannen, men att dottern kräktes varje gång.

"Du visade ingen typ av nåd" sa domaren till henne, enligt Enquirer."Jag vet inte om du förstår de skador som har gjorts för att denna stackars barn. "

Flickan, som i dag är 13 år gammal, bor nu på hemlig ort i en annan delstat tillsammans med sin pappa och styvmamma. April Corcorans föräldrar var närvarande när domen avkunnades.

Hennes mamma framförde några ord till dottern:

”Jag såg mitt barnbarn och hörde hennes lilla röst. Det var fruktansvärt. Hur kunde min dotter göra detta? Jag vet inte om mitt barnbarn kommer att kunna leva ett normalt liv”, sa hon.

Titta på videon nedan:


Dela på Facebook