Annons

Sällsynt film av Elvis känslomässiga kärlekssång upptäckt - ger tårar till alla

Annons

Vi har alla sett kungen av rock 'n' roll, Elvis Presley, i en rad olika miljöer. Han han uppträtt inför fyllda arenor, för högt uppsatta politiker, privat för för kungligheter eller på tv konserter som några av oss kommer komma ihåg tills vi dör! Tyvärr är Elvis inte längre bland oss - men hans musik lever vidare i våra hjärtan och på inspelningar som vi kan vända oss till oavsett hur många år som passerat! Så när det här klippet när Elvis sjunger "Always on My Mind" upptäcktes, visste de att de var tvungna att dela klippet. Hans lojala fans skulle älska att se ett sådant privat ögonblick mellan kungen, hans musik och inspelningsstudio ...


Medan många av oss känner igen  "Always on My Mind" på grund av Elvis fantastiska återgivning, men låten skrevs av Johnny Christopher, Mark James och Wayne Carson, och spelades in av Gwen McCrae och Brenda Lee år 1972. Elvis älskade melodin och snabbt släppte snabbt en egen version. Inom några veckor klättrade den på topplistorna och hamnade småningom på 20: e platsen på US Billboard Hot 100. Inte bara var hans framgång speciell, men tidpunkten han släppte låten med. Elvis släppte nämligen sin version bara några veckor efter han och frun Priscilla gjort skilsmässa.


Vi vet inte om Elvis kände sig ledsen efter skilsmässan och vände sig till denna låten för tröst eller om han hörde på melodin att låten skulle bli stor. Den här videon ger en sällsynt titt in i Elvis kreativa process. Bra videor med Elvis är svåra och hitta men den här videon får oss att känna som vi verkligen var där och såg när kungen sjunger bort sin sorg. Vilken upplevelse det måste varit att vara där! 

DELA denna video med dina vänner och familj så de också får se denna underbara video med Elvis!

Annons