Samantha säljer sin brudklänning på Ebay – anledningen är både sorglig och väldigt rolig

Jag säljer den mest för att betala för skilsmässan som min ex-man lämnade mig notan för. Den är i fint skick men behöver kemtvättas för att få bort fläckarna av svek. Jag hann inte göra det själv innan min otrogna idiot till man beslutade sig för att avsluta äktenskapet

Den är axelbandslös med ett långt spetssläp som kan sättas upp för kvällsaktiviteterna. Det är en storlek 6 och jag har ändrat den så den är perfekt för någon som är 153 cm eller kortare med klackar, och vill spara in pengar på en klänning.

Det finns små knappar längst ryggen, men de sitter mest där som dekoration, och den stängs med ett långt blixtlås. Så den är ganska lätt att sätta på sig till skillnad från andra monstruösa klänningar jag har sett.

Eftersom den räcker ned till golvet är den lite smutsig kring detta område, och kommer behöva kemtvättas innan den används på din speciella dag.

Jag hade inte tid att ta den till kemtvätten själv, före min otrogne skitstövel till make bestämde sig för att avsluta vårt äktenskap.

Den kostade mina stackars föräldrar kring 2000 pund (22 000 kr) tt köpa ny år 2014.

dans

Jag kommer också slänga in min slöja (ja, det är helt korrekt – jag var en riktig prinsessa på min dag!).

Jag ber om ursäkt att det bara är två bilder, men när jag fick veta att min make levde tillsammans med en annan kvinna brände/raderade jag i princip allt med hans förskräckliga nuna på!

Om du vill ha en klänning som är full av dåliga minnen och krossade drömmar, så är det här klänningen för dig!

Hoppas att den här klänningen kommer ge dig mer lycka än den gav mig, och om den i slutändan inte gör det… tja, du kan alltid sälja den här!

Om du har några frågor – aningen om klänningen eller kvinnan som min make sprang iväg med – är det bara att kontakta mig!

Än så länge har 53 budgivare gett sig in i matchen. Det högsta budet ligger i skrivande stund på 65 700 pund, alltså närmare 720 000 kronor.

ebf

Dela på Facebook