Samsung fullkomligt förstör Apple i sin nya reklam

Så här i Iphone X-tider passar Samsung på att släppa en ny reklamfilm som heter "Att växa upp" som berättar hur Apple ständigt ligger efter med sina iPhone-modeller. Bäst av allt är iPhone X-frisyren som skymtar förbi.

I klippet får vi följa den mobila vardagen för en ung man som är trogen iPhone-användare. Hans flickvän har dock en Samsung-telefon, och videon fokuserar på alla funktioner hennes telefon har som iPhone saknar.

Annonsen visar upp bristen på lagring på 16GB iPhone 4, till att jämföra iPhone 5S '4-tums skärm med den 5,5-tums skärmen på Samsung Galaxy Note 3.

Sedan i 2016 hånar Samsung Apple för deras iPhone 6-modeller inte var vattentäta, eftersom Galaxy S7 Edge kan dränkas i vatten utan att behöva tillbringa en natt i en skål av torrt ris.

De visar också Apples kontroversiella beslut att ta bort hörlursuttaget med iPhone 7-modellerna och lyfter fram det faktum att Galaxy S8 erbjuder kunderna trådlös laddning, något som iPhone 7 inte gjorde.

Sedan visar de samma kille på lanseringsdagen av iPhone X där han håller en Note 8, vilket ska vara ett tecken på att han "växt upp".

Kolla in hela filmen i sin helhet här:


Dela på Facebook