Se den underbara videon när älgen tar ett svalkande dopp i familjens pool

I den här värmen njuter många och det är ett riktigt bra badväder men för många djur är värmen påfrestande. Djuren behöver kyla ner sig och då passar ett svalkande dopp perfekt. 

Anna Thorin som är 52 år gammal bor med sin familj utanför Allingsås, huset ligger mitt i skogen. I värmen så fick hon besök av ett djur som var sugen på ett dopp. Det kom en älg och badade i familjens pool! 

"Han var nog sugen på ett dopp helt enkelt" berättar Anna till Aftonbladet.

Anna förklarar att de ofta får besök av älgen. 


"Vi har faktiskt ställt fram ett badkar med vatten som är till för djur och insekter i värmen. Men han verkar föredra vår pool" säger Anna.

Eftersom Anna har bott på landet länge så har hon vant sig vid djur och natur hon har därför inget emot att dela poolen med älgen. Älgen har blivit som en vän till familjen och Annas barn har döpt honom till Helge.

På Facebook delade Anna med sig av en bild när Helge tar ett dopp, bilden blev mycket uppmärksammad. På tre timmar fick bilden nästan 3 000 reaktioner

"Det är inte så många fjolårskalvar som rör sig så obehindrat. Vi har ju hundar i familjen men det är inget som får honom att backa. Han är ganska orädd." berättar Anna.

DELA den här videon med Helge han är verkligen orädd! 

Klart att det är varmt för djuren i den här extrema värmen! Se videon när Helge badar i poolen i videon nedan.


Dela på Facebook