Selfie-beroende kille tog 200 biler per dag & försökte begå självmord när han inte kunde ta en perfekt bild

Är du selfie-beroende? Det kanske du är, men jag tror inte du är i närheten av Dannys beroende.

Danny säger "Jag var alltid ute efter den perfekta selfien och när jag förstod att jag inte kunde ville jag bara dö. Jag förlora mina vänner, min utbildning, min hälsa och nästan mitt liv"

Danny är inte den enda i världen med en riktigt ovanlig sjukdom. Den toppsykiater på kliniken där Danny behandlades säger att detta beteende blir så grov så att det nu är erkänt som en psykisk sjukdom. "Dannys fall är riktigt extrem", säger Dr David Kalv. "Men detta är ett allvarligt problem. Det är inte ett vanligt problem. Det är en psykisk hälsa en som har en extremt hög självmordsfrekvens. "

Danny säger "Det enda jag brydde mig om i livet var min mobil så jag så jag kunde tillfredsställa lusten att ta en bild av mig själv när som helst på dygnet.

"Jag insåg till slut att jag aldrig kommer att ta en bild som skulle göra så att suget försvann och det var när jag nått botten."

Dela på Facebook