Sexbarnsmamma lämnar brutalt ärligt brev till sin man när hon åker på tjejhelg

När Meghan Oeser skulle lämna sin man Kevin ensam med deras sex barn en helg skrev hon ihop ett öppet brev med några tips. Brevet postade hon på sin Facebooksida och det kan vara det mest ärliga som någonsin skrivits om livet i en barnfamilj.

id1

”Kära make, jag skriver till dig av kärlek – inte fruktan”, börjar Meghan sitt Facebook-inlägg.

”Kväll, dag, frukost och någonstans kring lunch är alla tidpunkter som lätt kan förväxlas med HELVETET och få Djävulen att likna en My Little Pony i jämförelse.

Först och främst…

När du kommer hem från jobbet kommer saker och ting inte verka så illa. Barnen kommer att krama dig, hoppa och vara allmänt glada över att se dig. Detta kommer dock vara kortlivat… jag lovar. Oavsett om det är skoltermin eller inte… detta är också känt som helvetestimmen. Barnen kommer att bråka om allt och ingenting. Troligtvis kommer Quinn vara förbannad över att Penny har på sig hennes Elsaklänning, och Penny kommer vara minst lika förbannad över att Quinn BARA kallar henne för Anna. Penny kommer också att vägra sova, vilket jag återkommer till senare.

Middagen kommer att suga. Bailey kommer att vilja ha pizza med Harper kommer att be om korv med bröd. Quinn kommer att börja gråta när du säger ”korv med bröd” och kommer insistera på makaroner med ostsås. Det kommer inte finnas någon ostsås, så du kommer hon fråga efter rostat bröd. Du kommer redan ha börjat koka makaroner åt Penny, men när hon hör att Quinn vill ha rostat bröd kommer hon också vilja ha det. Ingen kommer att vilja äta makaronerna, speciellt inte Bailey eftersom han blev magsjuk av det för fem år sedan. Du kommer att glömma bort Harper eftersom hennes vän Lily ”plötsligt” dök upp och vill leka. Så de kommer att sticka ut och medan ni äter flingor till middag. Till slut kommer Lily komma in och be om ett plåster.

id2

Du kommer att vilja sätta dig och ta det lugnt efter middagen, men jag varnar dig, låt bli. Det kommer att bli tyst… RIKTIGT tyst. Då kommer du att inse att barnen har somnat någonstans. Låt dem INTE sova. Du är i stort sett körd om det händer. De kommer att vara vakna till halv 2 om det händer, och med tanke på att du går och lägger dig vid 21.30 och vaknar kl 5, så är detta inte optimalt.

Läggdags. Stort. Jävla. Lycka. Till, kompis.

Pyjamas? FAN TA PYJAMAS.

FÖRSÖK inte ens att få på Penny något annat än ett nattlinne. Och om du inte kan hitta ett nattlinne, fortsätt för fan att leta. Hon kommer att fråga efter sitt Mimmi Pigg-nattlinne, men så fort hon fått det på sig så kommer hon att vrida sig i plågor eftersom det uppenbarligen håller på att att strypa hennes jävla armar. Hitta bara Elsa-nattlinnet. Det är troligtvis skitigare än bajs men vad gör det? Det är hon också (jag kan inte minnas sista gången jag fick tvåla in henne).

Quinn, Harper, och Bailey kommer att somna utan problem. Men bara vänta. Snart kommer de att inse att deras munnar brinner, och de kommer att bete sig som om de har gått tusen jävla mil i Saharaöknen. De kommer att komma ner, en efter en, var femte jävla minut, och be om vatten. Låt inte NÅGON använda Quinns rosa Elsamugg. Om hon upptäcker det kommer hon att tappa all kontroll.

myce

Frukost. Ha! Lika rolig som middag… om inte värre. Drick kaffe. MYCKET kaffe. Du kommer att behöva det. Penny kanske vill ha flingor, eller rostat bröd, eller flingor, eller förresten, rostat bröd. Och vad du än gör… LÅT HENNE VÄLJA SKED. Quinn kommer troligtvis ha tagit den ultimata skeden, och Penny kommer att försöka övertyga dig om att hon har den sämsta jävla skeden i hela världen. Ibland ger jag henne en gaffel och pekar finger. Frukost kommer att vara så fruktansvärd att du kommer att glömma bort att äta, och sedan skaka av koffeinöverdos.

Snart är det lunch. Tror inte jag behöver berätta om lunch. Börja bara dricka.

Åh, just det. Om det var så att du ville få NÅGONTING gjort denna helg. Jävligt stort lycka till. Quinn gråter i stort sett var femte minut, och du kommer att tro att Penny lider av kronisk uttorkning. Hon kommer vilja att du fyller på hennes mugg konstant, vilket leder till fler pottbesök. Ibland kan hon gå på pottan själv, och ibland klagar hon på allt. Inklusive, men inte begränsat till, att hennes trosor känns konstiga. Ha extratrosor redo. Hon kommer att tappa bort alla sina muggar också. Lycka till att hitta dem.

Puss

Frugan”

Dela på Facebook