Simon drar efter andan när hon avslöjar sitt låtval - minuten senare vräker han sig efter knappen

Sarah Ikumu tävlade i Britain's got talent i år och hennes tolkning av Jennifer Hudsons låt ”And I'm Telling You” är nästan bättre än originalet menar domaren Simon Cowell.

Men Simon Cowell såg till en början tveksam ut när Sara Ikumu blygt gick fram på scenen. De andra domarna och publiken såg inte heller jättepositiva ut när hon avslöjade vilken låt hon skulle sjunga.

Folk skakade på huvudet och ett skeptiskt ”Det är en av de största sångerna i världen… och du vill göra den?” från den ökände jurymedlemmen Simon Cowell.

Men det här var en tjej som visste vad hon gjorde… När låten är slut tryckte Simon Cowell på guldknappen som tog Sarah Ikumu direkt till semifinal – efter bara första framträdandet!

– Det är helt otroligt att någon som är så ung som du kan stå på den här scenen med alla nerver som tillhör och ändå sätta den här låten som du gjorde. Du gjorde det till din låt, säger Simon Cowell imponerat.

Den här 15-åriga tjejen förtjänar verkligen all uppmärksamhet i världen. Dela vidare om du också tycker att hon har en alldeles otrolig röst! Sången börjar 33 sekunder in i videon.