Annons

Simon tror inte 5-åringen kan göra Sinatra, men har fel – titta nu när Sophie charmar alla

Annons

En liten tjej stockar alla domare på ''America's Got Talent'' och lämnar publiken i skrikande beundran i denna fantastiska video som nu har tagit över hela internet!

Fem år gamla Sophie Fatu är en ung veteran i rampljuset. Hon kallar sig själv "jazz sångare, modell och skådespelare" på sin Facebooksida, Sophie har varit med på NBCs "Little big shots", YouTube och "Ellen Degeneres show" där hon uppträdde med en version av "Fly me to the moon" av Frank Sinatra. Naturligtvis var "America's Got Talent" hennes följande mål.

Samma stund som Sophie gick upp på scenen i sina rosa kläder och hälsade på domarna och publiken, smalt alla till hennes gulliga röst. Ingen var beredd på hur söt Sophie var - inte ens Simon Cowell, känd för att vara en tuff domare, kunde hålla sig för skratt när hon äntrade scenen.


När Sophie Fatu börjar sjunga förändras allas uppfattningar.

I videon öppnar flickan med en mäktig version av Frank Sinatras "New York, New York", lyftandes händerna med låttexten och uppträder som om hon vore flera år äldre. Publiken hejade och ropade medan domarna satt med sina munnar vidöppna. Sophie Fatu höll tonerna som ett proffs och var som en operasångare. Ingen trodde att en flicka i hennes ålder kunde göra något så fantastiskt!

Simon Cowell, Heidi Klum och de andra kan bara se på när hon fullständigt golvar hela studion med sitt härliga framträdande!

Dela gärna Sophies härliga version av ”New York, New York” med dina vänner, så att de också får se denna sanna musikglädje!

Annons