Annons

Simon tycker hon är för gammal för att uppträda med låten hon valt, men hon får tyst på honom efter ett ofattbart uppträdande

Annons

Jenny Darren visade världen att bara för att du blir äldre betyder inte det att du måste förlora din musikaliska förmåga. Hennes val i musik kan vara lite annorlunda än vad du är van vid, men många har förälskat sig i 68-åringens sångröst och fantastiska personlighet. 

Medan hon alltid varit fan av rock-n-roll-musik, hade Jenny Darren tagit en paus från genren för att sjunga mer traditionell musik som klassisk och jazz.

När hon gjorde sin triumferande återkomst till rockvärlden fick hela världen se i en video som har blivit viral på internet. Den mogna sångerskan äntrade i "Britains Got Talent" med en knäppt cardigan och såg ut som den typiska mormor som vi alla känner och älskar.

Publiken blev totalt chockad när hon knäppte upp sin cardigan för att avslöja en skinnkjol, stövlar och en svart t-shirt som fick henne att se ut som en modern rockartist.

Hela publiken, inklusive domarna Alesha Dixon, Amanda Holden, David Walliams och Simon Cowell, var så tysta att man hade kunnat höra en knappnål falla.

Medan många i publiken förväntade sig säkerligen något mer nertonat, och blev glatt överraskade när hon började sjunga AC/DC's hitlåt "Highway to Hell" i sann rockanda.

Efter att ha sett hennes uppträdande gav publiken henne stående ovationer.

Kolla på denna video för att se det fantastiska uppträdandet.

Annons