Sjuksköterska ska kontrollera hjärtslag, men det bebisen gör då överraskar henne!

Att gå till doktorn är inte kul oavsett hur gammal du är. Sluta med det du håller på med, packa in i bilen och sen sitta i ett väntrum i vad som känns som en evighet - bara för att bli petad på och undersökt av någon i en stor vit jacka. Nej tack! Så när det var dags en mamma att ta sin bebis in på läkarmottagningen, väntade hon sig en kamp. Om hon som vuxen inte tyckte om läkaren då tänkte hon att det va säkert att anta att bebisen inte heller skulle gör det. Men när sjuksköterskan skulle kontrollera bebisen värden blev mamman chockad över vad bebisen gjorde.


Kontroller är en viktig del av barndomen. Att få information om ditt barns fysiska, mentala och känslomässiga framsteg är en viktig del av att vara förälder! Det var därför mamman visste att hon var tvungen att göra en kontroll för sin lilla. Efter att ha vägt honom och kontrollerat hans temperatur var det dags för sjuksköterskan att utvärdera bebisens hjärtslag. Det kalla stetoskopet gjorde vanligtvis så att hennes patienter ryggade tillbaka, men den här lilla pojken var annorlunda! Istället för att krypa bort från den kalla metallen fokuserade han på sin varma hud och ett ljust leende!


Med ett grin leende lutade bebisen sig för att vila huvudet på sjuksköterskans arm. Hennes lugnande närvaro var allt han behövde för att glömma det underliga rummet och de kyliga verktygen! Denna söta video är ett bevis för att sjuksköterskor är ouppmärksammade hjältar inom vården. Deras uppträdande har förmågan att göra ett skrämmande möte till en positiv upplevelse, ett smärtsamt besök till ett roligt spel eller ett sorgset ögonblick till ett av tillväxt och kärlek! Titta hur den här söta lilla killen lutar sig på sjuksköterskans arm nedanför. Tack och lov kunde mamma fånga detta fina ögonblick på kamera!

DELA för att visa att du uppskattar våra sjuksköterskors insats.


Dela på Facebook