Sjuksköterskan har den den perfekta lösningen för föräldrar som inte vill vaccinera sina barn

Vi går in i influensatider. Men trots varningar är det fortfarande ett stort antal människor som väljer bort vaccination. 

En sjuksköterska från Monterey, Kalifornien, skrev nyligen ett inlägg på sociala medier för att berätta för föräldrar som vägrar att vaccinera att de har "friheten" att skippa det. Men det kommer med en protest.

Mamman och sjuksköterskan Megan Doodle vände sig till Facebook för att förklara hennes hållning och erkände att "några av er kommer inte att tycka om det här."


Men för att "det är influensasäsong" säger Doodle att hon kände sig tvungen att dela med sig av sina tankar.

"Jag tycker att människor som inte vill vaccinera borde ha frihet att inte göra det. Om de tror att "de stora läkemedelsföretagen" bara försöker tjäna pengar eller förgifta oss alla... borde de få lov att tro det", började hon sitt inlägg. "Men protesten till det här är: Då borde de INTE tillåtas gå till doktorn eller sjukhuset när de blir sjuka för att behandlas. Just det."

Hon fortsatte med att förklara orsaken: "De stora läkemedelsföretagen gör antibiotikan vi ska pumpa dig full med när du håller på att dö av sepsis."

Doodle fortsatte, "De steroider och EPI vi kanske ger dig för att rädda ditt liv från din anafylaxi? Ja, de stora läkemedelsföretagen är också bakom det. Inhalatorn du behöver för att behandla ditt barns astma? Du borde skippa den också.. du gissade det... presenterad till dig av de stora läkemedelsföretagen. Har du en hjärtinfarkt? Ta fram dina eteriska oljor och gör dig redo att skriva ditt testamente, för det enda vi har att erbjuda dig är medicin och procedurer som du själv fått av samma personer som är ansvariga för de vacciner du insisterar är dåliga."

Hon gav andra exempel, såsom att behöva Tenecteplas (TNK-tPA) för en massiv stroke, kemo för steg 4 cancer etc.

"Jag tror att ni förstår bilden," noterade sjuksköterskan. "Sluta vara så naiv. Allting har risker. Allt har biverkningar. Medicin är inte perfekt. Vi förespråkar att vaccinera dina barn och dig själv, eftersom vetenskapen har BEVISAT att det är den mest effektiva metoden att kontrollera sjukdomsspridningen och ge dig och alla runt dig den bästa chansen att INTE DÖ från något som kan förebyggas. Tro mig när jag säger att du inte vaccinerar dig själv eller dina barn eftersom du tror att "de stora läkemedelsföretagen" bara bryr sig om pengar eller att det vetenskapliga samfundet har blivit lurats, är 100 procent vansinne. "

Hon forsätter:

"Jag tar personligen illa upp mot någon som säger att vårdpersonal, som jag själv, någonsin skulle administrera någonting till någon, särskilt ett barn, som avsiktligt skulle skada dem. Jag tar ännu mer illa upp mot någon som skulle säga att en högskoleutbildad sjuksköterska, som mig själv, är oförmögen att "göra forskning", skrev Doodle. "Folk säger alltid tillbaka med något liknande", ja, om du är vaccinerad, varför bryr du dig om att jag inte är det? Om du är så säker på att dina vacciner fungerar, så kan ju du inte få det."

Du är 100 procent rätt. Jag kommer nog att klara mig fint. Det är min nyfödda bebis som är för ung för att bli vaccinerad som jag är orolig för, det är min vän som går igenom kemo, det är en granne som är immunförsvagad, det är min kusin som är allergisk och kan inte ta emot vaccinet. Ja, vi säger att du ska vaccineras för att skydda dig, men det är så mycket mer än det. Vaccinera. För det handlar inte bara om DIG."

Hon undertecknade sedan inlägget, "En sjuksköterska, en mamma, en högskoleexamen (med ett vetenskapsbaserat examen), INTE STOR LÄKEMEDELSFÖRETAG."

Tusentals har nu delat sjuksköterskans inlägg.

Det finns många vaccin-motståndare. Men drabbas fel person av en sjukdom kan de faktiskt dö. Dela för att hjälpa sjuksköterskan att uppmana fler att vaccinera sig

Dela på Facebook