Annons

Sjuksköterskan Jessicas vrede mot folk som hamstrar värktabletter: ''Hoppas att ni skäms…''

Annons

En ökad oro för coronaviruset har fått svenskarna att börja bunkra upp sig med mat, toalettpapper,och samma sak gäller med läkemedel och handdesinfektion.

Nu larmar sjuksköterskan Jessica Johansson och säger ifrån mot alla dem som köpt upp alla värktabletter – vilket skapar stora problem för vården.

Det är på Facebook som Jessica har skrivit ett inlägg där hon säger ifrån och som i skrivande stund delats över 21 000 gånger.

Så här skriver hon i sitt inlägg:

”Från en sjuksköterska på barnkirurgen till er som hamstrar:

Ni har alltså köpt upp ALL paracetamol, som förövrigt varken kommer rädda er eller skydda er från Corona. Däremot ringde 3e föräldern för idag, ledsen och full i ångest, att deras nyopererade barn kommer få klara sig UTAN smärtlindring då ni valt att köpa det LEDANDE smärtstillande läkemedlet som är barnvänligt.

Apoteken är tomma, för att ni är själviska. Jag hoppas att ni skäms, jag hoppas att ni inser att ni köper på er läkemedel som SJUKA & NYOPERERADE barn, vuxna och äldre BEHÖVER för att ni är paranoida.

TVÄTTA HÄNDERNA REGELBUNDET OCH RÄTT, låt inte en smittad person spotta dig i munnen så minskar ni risken för att bli smittade. Ni är vuxna människor, som väljer att sitta inlåsta, med överflödigt mycket smärtstillande, medan MINST 3 barn nu kommer få ligga nyopererade utan smärtlindring. Jag hoppas ni är nöjda, för framtidens ledande människor kommer vara smärtpåverkade tills dess att ni inser att CORONA ÄR ETT VIRUS OCH BEHANDLAS INTE MED PARACETAMOL.

Till kidsen därute, ni är såna kämpar och vi hejar på er!”

Dela gärna Jessicas inlägg så att fler inser vilka problem det kan ge när man hamstrar på alla varor.

Annons