Sjukvårdsstudent dör plötsligt - besöker sin syster i en dröm för att berätta om en försvunnen mobil

Emily Clark var bara 20 år då hennes liv plötsligt tog slut. Emily var en passionerad sjukvårdsstudent vid Georgia Southern University. Hon var vacker, omtänksam och hade en mycket nära relation med hennes föräldrar, Karen och Craig och hennes lillasyster, Hailey. 

Likt de flesta unga i dagens samhälle, älskade Emily att ta foton, selfies och videos med sin telefon. Hon tog alltid massor med kort på hennes familj, hennes pojkvän, Neal, och hennes dagliga aktiviteter. 

Men bara veckor innan Emily skulle fullfölja sin dröm om att bli sjuksköterska, dog hon tillsammans med fem andra studenter, då en traktor med släp kraschade in i deras fordon på en motorväg i Savannah.

Eftersom det var en stor krasch så antog Emilys familj att hennes mobil, som innehöll alla hennes foton, var borta föralltid. 

Men en natt så drömde Emilys syster, Hailey, en dröm där Emily försökte visa var hennes förlorade telefon fanns nåonstans. Då Haley vaknade var hon säker på att telefonen fanns där hennes syster visat henne att den skulle vara. Så direkt hon vaknade sa hon till sina föräldrar att hon bara visste att telefonen fortfarande fanns på stället Emily kraschat, men de sa att det var helt omöjligt. 

Sex månader efter Emilys död, ringde en polis upp familjen Clark med otroliga nyheter...

Se vad som hände därefter i videon nedan och DELA denna rörande historia med vänner och familj!Dela på Facebook