Skådespelaren går tragiskt bort – då avslöjas en otrolig historia om hans ödmjukhet

Militären Kyle Upham hade gift sig med sin fästmö precis innan han ryckte ut i tjänst. När han sedan återvände till USA år 2004 från Irak så bestämde sig paret för att de ville fira äktenskapet med nya bröllopsringar – och gav sig ut på jakt i en smyckesbutik. 

Paret hittade två perfekta ringar som de så gärna ville ha. Men det fanns ett problem - priset låg på 10 000 dollar, nästan 85 000 kronor. Paret hade inte råd med det och de lämnande besviket butiken - men då ringde telefonen.

På andra sidan luren fanns ägaren till butiken, Irene King. Hon bad paret att vända tillbaka direkt.

”En av kvinnorna kom ut med en påse och sa bara ’här är din bröllopsring’. Jag tror att vi tappade hakorna båda två”, säger Kristen till CBS.

dos

En okänd välgörare hade köpt bröllopsringarna för Kyle och Kristen. Vem de fick inte veta vem som låg bakom den otroliga gesten.

pau

Men nio år senare, i november 2013, förändrades allt. Den populäre skådespelaren Paul Walker, känd från ”The Fast and the Furious”-filmerna, gick tragiskt bort - och på Walkers officiella Facebook-sida började berättelser om hans generösa och osjälviska personlighet att strömma in.

Ett av inlägget var skrivet av Irene King – ägaren till butiken.

fs

Där fanns förklaringen till det nio år långa mysteriet. Paul Walker ska ha befunnit sig i butiken just den dagen 2004 och hört paret diskutera sina drömmars bröllopsringar som de inte ha råd med. Han ska ha därefter viskat till personalen att sätta upp det på hans nota och bad att det skulle förbli en hemlighet. Han betalade och lämnade butiken.

Efter att Walker gick bort fick paret Kyle och Kristen till slut veta sanningen bakom gåvan.

”Det är än i dag det mest generösa någon person någonsin har gjort för mig”, säger Kristen till CBS.


Dela på Facebook