Skolan vägrade tro på att lärarna mobbade flickan. Det pappan gör? Genialt!

14 år gamla Cheyanne är en elev med särskilda behov på en skola i Miami. Ständigt kom hon hem mycket upprörd och när pappa Brian frågade henne varför, kunde Cheyanne berätta att läraren mobbade henne i skolan. Brian rapporterade detta till skolledningen och lärarna hävdade att hon ljög. Så Cheyanne tog en bandspelare till skolan och gjort spelade in lärarnas trakasserier under fyra dagar. När pappa Brian hörde inspelningarna, grät han.

"Cheyanne, skojar du? Är du så dum? Du är så dum?" hörs lärarassistenten Kelly Chaffin säga på bandet.

"Inte konstigt att du inte har några vänner. Inte så konstigt att ingen tycker om dig eftersom du ljuger, fuskar...".

Vid ett tillfälle tvingar de henne att springa på ett motionsband som straff, vid ett annat tillfälle vägrar Christie Wilt att ta emot ett prov som Cheyanne skrivit eftersom hon sa att hon visste att det skulle vara underkänt, och inte behövde läsa igenom det.

"Vet du vad, behåll det där. Du vet att du misslyckades. Jag vet att du misslyckades. Jag behöver inte rätta ditt prov. Du misslyckades." säger hon.

"Vi lyssnade i sju timmar på det där bandet. Vi var uppe hela natten och grät, vi var så upprörda för vi förstod inte varför de gjort detta" berättar han.

Den goda nyheten är att Brian tog med sig bevisen till skolan. Lärarna fick sparken omedelbart och Brian stämde skolan och fick nästan 2 miljoner kronor i skadestånd! Dela den här berättelsen om du tycker att Cheyanne var ganska modig som tog med sig bandspelaren till skolan!


Dela på Facebook