Annons

Snart öppnar ''Hotella Nutella'' i Kalifornien - för äkta Nutella-älskare

Annons

Ett helt nytt hotell dedikerat till allt som Nutella öppnar sina dörrar och det kommer säkert att bli en hit med chokladälskare.

Hotella Nutella kommer att ligga i Kaliforniens Napa Valley, och det kommer att erbjuda den ultimata vistelsen för fans av chokladkrämen, med ny konceptkonst från varumärket som erbjuder en tjuvtitt på vad som kommer att erbjudas.


Vi pratar allt från jätteburkar av Nutella till sängkläder och möbler, såväl som frukostinspirerad inredning och till och med en väckarklocka formad som en av de ikoniska burkarna, massor av extra detaljer med logotypen samt massor av choklad godbitar och överraskningar för gästerna.

Till och med promenad upp till hotellet inkluderar en väg med ett Nutella-mönster och en portal formad som burken.

Åh, och naturligtvis kommer frukostmenyn att vara full av rätter inklusive - ja, ni har redan gissat det - Nutella.


I själva verket kommer gästerna att njuta av några ganska coola matupplevelser.

Till att börja med finns det en dessertkurs för hur man skapar en Nutella frukostmiddag under ledning av Food Network-stjärnan Geoffrey Zakarian. 

Pannkakskonstnärer kommer att finnas på som kommer att lära dig att göra de bästa och godaste pannkakorna i världen.

Hotellet kommer hålla öppet mycket begränsat. Det handlar nämligen om ett pop up-hotell som håller öppet över helgen 10–11 januari 2020.


Ok, skynda in och boka, tänker du nu. Nej, så enkelt är det inte. 

För att få chansen att stanna på hotellet en gång i livet måste du skicka en video som bevisar varför Nutella gör dina morgnar så speciella, för att visa att du förtjänar möjligheten ovanför någon annan.

Tävlingen är öppen till och med den 8 december, på sajten som hör till Hotella Nutella eller via Nutellas sociala medier.

Nutella tänker bjuda in tre (ja, 3) super-Nutella-fans som tillsammans med en vän ska få komma och bo på hotellet den helgen.

Vilken magisk nyhet! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får den här viktiga informationen!

Annons