Sonen sålde saft i 2 år för att kunna köpa en häst - och gråter när han ser en i familjens stall

När vi är barn brukar vi vilja ha allt i världen: leksaker, godis, husdjur och mycket mer. Vi verkar också tro att på något sätt att våra föräldrar kan köpa allt vi vill, och när de inte gör det, blir vi upprörda och började kanske gråta.

När våra föräldrar sa att måste lägga ned tid och jobb för att få det man vill ha, tappade vi snabbt intresset. Det kanske är så roligt att jobba på en sån ung ålder.

Men barnen som verkligen vill ha något hittar ett sätt att visa hur mycket arbete de är viliga att sätta in för att få vad de så desperat önskar.

7-åriga Sabastian Kent från Australien är ett exempel. Han har länge haft en enda önskan - att familjen skulle skaffa häst.

Därför lanserade han sin egen saft, för att sälja och tjäna in pengar. Han har sparat varenda öre han tjänat de senaste två åren, liksom alla födelsedags- tandfe- och julklappspengar han fått.

Till slut hade han fått ihop cirka 26 000 kronor. Och precis som hans föräldrar lovat honom, bestämde sig föräldrarna för att köpa honom den efterlängtade presenten - en vit Welsh mountain, som är en inhemsk brittisk hästras av ponnystorlek.

Mamma Juliana säger till Daily Mail att ponnyn, som heter Tom Boy, transporterades i hemlighet till ett stall, utan att Sabastian visste exakt vad hans föräldrar hade på gång.

När 7-åringen äntligen får se sin häst som han kämpat så hårt för brister han ut i glädjetårar!


Dela på Facebook