Sonen ska laga arbetsbänken när han hittar ett meddelande från sin bortgångna pappa.

Familjen som lade ut dessa bilder på Imgur var förkrossade när deras pappa, Mason, gick bort i februari 2016.

I februari 2016 lämnade en älskad make och far jordelivet vid blott 51 års ålder. Han hade fått en brusten artär och det allt för plötsliga avskedet lämnade mor och son i stor sorg. Men familjen skulle få ett sista, kärleksfullt minne att bära med sig.

”Min pappa gick bort den 26 februari 51 år gammal på grund av en brusten artär,” skrev hans son på sidan. ”Han gjorde denna arbetsbänk åt min mamma, Becca, när hon blev intresserad av metallslöjd.”

d1

”Tekniskt sett var han min styvpappa, men eftersom jag aldrig har träffa min biologiska pappa, var han den enda och den bästa pappan jag hade,” skriver sonen.

Mason lärde sin son allt han kunde om snickeri, så han visste precis hur han skulle fixa den trasiga arbetsbänken åt sin mamma. Men när han vände den upp och ned för att påbörja lagningen upptäckte han ett handskrivet meddelande under bänken.

Det var ett hemligt meddelande från hans pappa till hans mamma. Han skrev det innan han gick bort, men det är oklart när.

d2

”Jag älskar dig Becca.

Vilken dag detta än är, så hoppas jag att det är en bra dag. Mina böner blev verkligen besvarade dagen jag träffade dig. Jag vet att dessa är de bästa dagarna i mitt liv, och jag är glad att du är med i dem.

Jag är inte säker på om du någonsin kommer att se detta, men om du gör det, vet bara om att jag älskar dig mest av allt. Om det är en sak jag vill i livet, så är det att vara så snäll mot dig som du har varit mot mig. Om jag lyckas med det, så kommer jag vara den lyckligaste mannen som lever.

Jag älskar dig min vackra fru.

— Mason”

d3

Sonen visade det rörande meddelandet direkt för sin mamma och hon brast, liksom sonen, ut i tårar.

För att bevara det som ett sista minne av pappan så bestämde sig sonen för att ta bort plankorna och rama in dem som en tavla – och nu blir familjen varje dag påminda om sin underbara far och make som älskade sitt liv och önskade detsamma till sina nära och kära.

Minnen av våra bortgångna familjemedlemmar är verkligen det finaste och mest värdefulla vi har – och om du också tycker att det här var en rörande historia så får du gärna dela vidare till alla du älskar där ute!

Dela på Facebook