Sonen vägrade att friskna till. Då bröt mamman upp pipmuggen och hittade detta!

Att vara sjuk är något som vi alla upplever och är någonting man ej kan undvika. Men när ens barn ständigt är sjuk och aldrig verkar friskna till bör man som förälder bli orolig.

Penny och Simon Powells son var sjuk jämt och det verkade  bara blir värre och värre med tiden utan någon anledning. Penny fick då iden att det kunde bero på sonens pipmugg. Hon tog därför isär den och insåg direkt att hon hade rätt. Insidan av sugmunstycket var täckt med mögel.

Simon och Penny blev upprörda efter upptäckten och publicerade bilderna på nätet för att varna andra föräldrar. Nu har tusentals andra föräldrar spridit liknande bilder på samma upptäckt i sina barns pipmuggar. Ett av de populäraste företagen i Nordamerika som tillverkar produkten har svarat i ett pressmeddelande att möglet beror på att föräldrar inte har använt muggen på rätt sätt. De menar att den endast ska fyllas med vatten, inte juicer, välling eller varma drycker.

Upptäckten har orsakat stor oro bland föräldrar världen över och många har bestämt sig för att sluta använda de populära muggarna. Det är ännu inte kartlagt hur utbrett problemet är, men om du äger en liknande produkt kan det vara värt att göra en koll – för ditt eget barns hälsas skull.


Dela på Facebook