Sönerna ska överraska pappan på bröllopsdagen - reaktionen när han ser dem i bilen är ovärderlig

Det är maj år 2012 och Frank gör sig redo för sitt bröllop. Men detta är inte första gången för Frank, utan han har två söner från ett tidigare förhållande.

Frank trodde inte att hans barn skulle kunna komma på hans bröllop, då hans söner bor i Arizona och bröllopet tog plats i Michigan. Frank var förtvivlad, men han förstod att avståndet och de stigande kostnaderna för flygbiljetter gjorde det väldigt svårt för sönerna.

Frank anade inte för en sekund att han hade en ytterst speciell överraskning som väntade. Något som utan hans vetskap, planerats i över två månader. Hans söner flög i hemlighet till Michigan natten innan bröllopet och var påväg att överraska honom bara timmar innan ceremonin.

Franks kompis Jason tar med sig sönerna i bilen, ställer sig utanför Franks hus och lurar ut honom. "Du måste se vad jag hittat" säger han, för att ge Frank intrycket att han tagit med sig saker till bröllopet.

Men i samma sekund som Frank tittar i baksätet på bilen, ser han sina dyrbara sönder - och han börjar direkt gråta.

”Jag kan inte tro att jag tittar på mina barn just nu, jag har inte sett dem på så länge”, snyftar han.

Det är ett helt prislöst ögonblick. På youtube svämmar videon över av kommentarer som "detta kostade mig ett helt servett paket" och "Detta är en far som älskar sina söner!"

Titta på denna fina överraskning och dela den med dina vänner och familj på Facebook!


Dela på Facebook