Steve Irwin sitter i trädet men när orangutangmamman närmar sig blir hennes nästa rörelse viral

Steve Irwin finns tyvärr inte bland oss längre men han har gjort ett starkt intryck på alla som sett hans program. Den berömda krokodiljägaren tillägnade sitt liv åt att ge oss otroliga möten med flera olika vilda djur. Ett klipp som fick stor spridning involverar en orangutangmamma, klippet har fått stor spridning världen runt och när du ser videon kommer du snabbt att förstå varför.


Djupt inne i Sumatras djungel satt Steve på en trädgren flera meter ifrån en orangutangmamma. Han rör inte en muskel, håller sina armar korsade över sin mage när han tålmodigt väntar på att hon närmar sig honom. Även om de två aldrig träffats, är det klart att hon är fascinerad av den främmande mannen som sitter nära henne. Hon har en liten bebis i hennes armar, men otroligt nog verkar orangutangmamman känna på sig att Steve är speciell. Vad hon gör sen kommer få dig att känna beundran.


Orangutangmamman gör något praktiskt taget oerhört för ett djur i det vilda, hon sätter sig bredvid Steve på grenen. Med sig har hon sin bebis. Det är uppenbart att Steve hade en otrolig dragningskraft till djur, för det hon gör sen är underbart att se. Kolla på det fantastiska ögonblicket när en orangutangmamma introducerar sin bebis till en man som hon aldrig träffat i videon nedan - det gav mig gåshud att titta på!

DELA detta för att hedra Steve Irwins minne. 


Dela på Facebook