''Störande'' 92-åringen kastas ut från banken – då gör polisen det som ingen var beredd på

Strax utanför Los Angeles, USA, ligger Montebello Police Department, om under fjolåret fick stor uppmärksamhet efter en viss händelse som nu återigen sprider sig världen över.

Polisstationen fick ett telefonsamtal från en bank om en kund som hade varit väldigt besvärlig och upprörd. Polismannen Robert Josett tog uppdraget och körde till banken.


Men när Robert kom fram upptäckte han att det var en väldigt upprörd 92-årig man. Mannen skulle ta ut pengar från sitt konto men hade problem med transaktionen.

Det visade sig att de 92-åringens legitimation inte längre var giltig, och banken kunde inte låta honom ta ut pengar. Och eftersom ingen av bankens anställda ville hjälpa honom blev han ännu mer upprörd.

Men polisen visste omedelbart vad han skulle göra.

Han eskorterade mannen ut ur banken och körde till Department of Motor and Vehicles, USA:s motsvarighet till Trafikstyrelsen, för att hjälpa honom att göra ett nytt körkort. Sedan körde de tillbaka till banken, så mannen fick pengar innan de stängde.

Earlier today, officers responded to the Bank of America in Montebello regarding a patron who was causing a disturbance....

Posted by Montebello Police Department on Friday, September 22, 2017

Efter den här händelsen så delade polisavledningen i Montebellos med sig av en bild på Facebook där man ser hur Robert går in på banken igen tillsammans med 92-åringen så har den blivit en succé. Bilden har fått över 210 000 gillningar.

Dela artikeln med dina vänner på Facebook om du också tycker att Robert Josett förtjänar att hyllas för sin fina insats!

Dela på Facebook