Annons

Styvmormor doppar 2-åriga barnbarnets fot i kokande vatten – anledningen gör mig vansinnig

Annons

Nu anklagas en äldre kvinna för att ha skållat sitt 2-åriga barnbarn. Hennes anledning till varför hon gjorde det gör oss vansinniga.

När man är barn är det så oerhört viktigt att känna sig trygg i den omgivningen som hon eller han växer upp i. Att växa upp tillsammans med personer som älskar barnet och alltid vill deras bästa, borde vara en absolut självklarhet.

Men för 2-åriga Kaylee fick livet en brutal start.

När tvååriga Kaylee från Tennessee, USA, skulle skötas av sin styvfarmor var hon dock allt annat än trygg och säker.

Kaylees mamma Brittney berättar för Daily Mail UK att hon lämnade av sin dotter hos sin fästmans mamma under tiden som hon skulle åka till badhuset med sina två äldre barn.

Keylee Robinson the victim

Posted by Reward Zone on Wednesday, August 21, 2019

Tappade upp ett bad – då skedde det brutala

Styrmormor hade tappat upp ett bad för lilla Kaylee i vanlig ordning. Men vattnet var allt annat än vad det skulle vara. Vattnet var kokande hett.

För flickan som inte anade någonting blev lyft in i badkaret där hennes styvmormor doppade hennes fötter i det kokande vattnet.

Styvfarmorn hade tidigare passat 2-åringen flera gånger utan att något hade hänt. Kort därefter ringde styvmormorn barnets pappa och bad honom komma.

Nu vårdas lilla Kaylee svårt för tredje gradens brännskador och har fått genomgå flera operationer. Hon har fått såkallade ”strump skador”, då det ser ut som om skadorna har kommit efter att hon tagit på sig heta strumpor.

– Hennes hud reparerar inte sig själv på det sätt som läkarna hoppades att det skulle. Kaylee har mycket ont, säger hennes mamma till The Mirror.

Posted by Reward Zone on Wednesday, August 21, 2019

 – Det är inte okej. Det finns inget i denna värld som en tvååring kan göra, som rättfärdigar detta, säger mamma Brittney för nyheterna.

Kaylee togs till sjukhuset för att vårdas för sina skador. Enligt Daily Mail hade läkarna sagt att detta var de värsta brännskador av skållning de någonsin sett.

Nu lider hon av så kallade ”strumpskador”, då det ser ut som att hon har ett par rosa raggstrumpor på fötterna. 

One of the scalded feets of Kaylee Robinson

Posted by Reward Zone on Wednesday, August 21, 2019

Hon har redan genomgått två operationer, men såren läker inte så som läkarna hade hoppats, de blir bara värre och värre.

– Hennes hud reparerar inte sig själv på det sätt som läkarna hoppades att det skulle. Kaylee har mycket ont, säger hennes mamma till The Mirror.

Kan riskera fängelse – upp till 80 år

Hon berättar vidare att Kaylee väntas genomgå hudtransplantation från sitt lår, för att rädda hennes små fötter.

Men styvmormorn då?

Enligt The Mirror säger hon i förhör att anledningen till att ha skållat lilla tvååriga Kaylee var att hon hade en ”dålig dag”.

Om hon döms kan hon riskera från 15 till 80 år i fängelset.

Detta är helt oacceptabelt! Nu skänker vi alla våra tankar till dig, Kaylee. Krya på dig, älskade vän.

Annons