Svart katt slutar inte kolla på bilden av marinsoldaten tills mamman kommer på vad hon missat!

Svart katt slutar inte kolla på bilden av marinsoldaten tills mamman kommer på vad hon missat.

En fin svart katt med namnet Yuuki stirrade förlorat på personerna som kom till djurhemmet. Där hade Yuuki tillbringat mycket tid i väntan på att någon skulle adoptera henne. Till slut kom en tonåring som heter Max och hans mamma Erin Nimrichter och adopterade katten. 

Max och hans mamma tyckte Yuuki var den bästa katten någonsin och Yuuki besvarade dessa känslor. Max och Yuuki brukade lägga sig på soffan och gosa tills de somnade.


Det tog inte lång tid innan Yuuki tyckte om Max mer än kattmynta. Faktum är att hon började älska sin människa, berättade Erin 

"Max har alltid känt anslutningar till alla djur han var runt. Han är en raring."


Men Yuukis katthjärta blev krossat sex månader efter att hon hade adopterats. Då åkte Max iväg för att göra militärtjänst. Han tjänar för närvarande sitt första år med U.S. Navy.

Max hade hoppats att Yuuki skulle hålla Erin sällskap i sin frånvaro. Varken Max eller Erin ansåg att Yuuki skulle längta efter Max istället.

Erin fångade Yuuki sittande framför sitt inramade foto av Max stirrande uppmärksamt på fotot. Erin tyckte att det var udda, kanske till och med ett misstag.

Men när hon flyttade fotot till en ny plats hittade Yuuki det. Hon återupptog sin lojala hängivenhet mot Max och satte sig på byrån bredvid sin bild.

"Hon sitter bara där, stirrar och jamar hon lägger sig sedan bredvid bilden till tupplur. Jag vet säkert att hon saknar honom."

Lyckligtvis hade Yuuki möjlighet att återförenas med Max personligen. När familjen skulle ha ett planerat besök med Max kunde Yuuki följa med. 


Detta är en av de sötaste husdjurshistorierna! Vi hoppas att Max har 6 säkra år med marinkåren och att Yuuki kan återförenas med Max igen.

Titta på Yuuki sitta längtande framför Maxs foto i videon nedan. Det är så gulligt!