Annons

Sven Melander har fått nog - efter konflikten med Postnord: ”Jävla skitstövlar”

Annons

Antalet anmälningar och klagomål mot Postnord har ökat kraftigt de senaste åren. Men för Sven Melander är det bara något människor får skylla sig själva för.

– Gå till affärerna och handla istället för att skylla på Postnord. Vilket jävla gnäll, säger Sven Melander i en livesändning på sin Facebook.

Paket som försenas, skickas fel eller inte kommer fram alls. Kritiken mot Postnord har varit massiv de senaste åren. Vi har sett hur förare har kört vilt och tappat ut ett och annat paket från sin lastbil. 

Sven Melander som inte har några problem att vara öppen och ärlig får frågan om vad Postnord håller på med under en frågestund, under en livesändning på Facebook i måndags.

Till frågan svarar han med en syrlig pik.

– Herregud vad mycket skit de får som tyvärr är allierade med nästan gangsterliknande danska postverket, som är riktiga skitstövlar. Och den svenska posten har ju gått väldigt bra, men alla miljarder har man ju varit tvungna att pumpa in i det danska systemet., som bara förlorar pengar, säger Sven Melander i sändningen. 

Gör bästa jobbet de kan

Han fortsätter med att framlyfta att han tycker att Postnord ändå trots kritiken gör sitt allra bästa.

– Jag tror att Postnord gör utifrån förutsättningar de har ett bra jobb, säger han

”Handla skit från Kina”

Men att paketen uteblivit eller gått sönder, är något människor får skylla sig själv för, menar Sven Melander.

– Sen kan väl ingen förutsätta att halva svenska folket ska handla skit ifrån Kina just till ”Black Friday” som en jävla idiot har hittat på. Eller till julen så skyll er själva. Går till affärerna och handla istället för att skylla på postnord. Vilket jävla gnäll! Jag håller på Postnord, säger han i livesändningen.

Vad tycker du om detta? Lämna gärna en kommentar.

Annons