Sven Melanders nya besked om cancern

Sven Melander ger nu en lägesuppdatering kring hur det är med honom efter att ha drabbats av cancer.

Sven Melander, 70, gick själv ut i mitten på mars och berättade att han drabbats av cancer.

Då framkom att den folkkära skådespelaren och journalisten opererats för en elakartad tumör och gick igenom en cellgiftsbehandling. Strax före jul ska han ha fått beskedet att en elakartad tumör upptäckts i kroppen.

– Jag fick snabb hjälp och den avlägsnades under operation, sa Sven Melander då i ett klipp på sin egen Youtube-kanal.

Då berättade han också att han skulle genomgå en cellgiftsbehandling som skulle vara avslutad någon gång i maj.

På tisdagen kom så ett nytt videoklipp på Melanders kanal, där kommenterar åsiktsstarke den senaste partiledardebatten på sin Youtube-kanal. Men han berättar också i Aftonbladet om hur han mår i dag.

– Jag har drabbats av en sjukdom, precis som andra, jag har inte gått ner mig utan det är som det är, säger han till Aftonbladet.

Image result for Sven Melander cancer

I julas drabbades han av cancer och berättade om det.

– Jag vet nu att många kompisar och vänner får det här beskedet nu. Jag vet att ni tänker på mig och det gör mig väldigt glad, sa Sven i klippet.

På tisdagen var Sven alltså tillbaka. I ett nytt klipp som spreds på internet i hans egen kanal, pratade Melander om den partiledardebatt som nyligen sänts i tv.

– En samtalston som var fullkomligt bedrövlig. Personliga påhopp. Och det verkade handla om en enda lång svartmålning av tillståndet i Sverige. Och detta i en tid när Sverige står i full blomning, den kanske vackraste tiden. Tiotusentals unga människor ska ta på sig en vit mössa inom kort, va, sa Melander bland annat i klippet som du kan se här nedanför.

I en intervju med Aftonbladet berättar Melander för svenska folket om hur han mår i dag. Han är positiv.

– Jag har inte velat läsa en enda jävla rad om att han är glad eller nu lider han, men jag är ganska stark mentalt sett. Jag har drabbats av en sjukdom, precis som andra, jag har inte gått ner mig utan det är som det är. Läkarna säger att det här botar vi och så är det bra med det. Jag hörde om en kvinna vars 12-årige son skulle operera bort ena benet och då kände jag men herregud det är inte ett enda jävla dugg synd om mig, säger han till Aftonbladet.

– Så, jag mår bra och är glad och snart är jag förhoppningsvis frisk.

Titta på klippet nedan: