Svenska Malin använde solarium för att behålla solbrännan genom vintern. Nu vill hon att du ska läsa detta

Vi på Viralking vill tacka Malin för att skickat detta till oss, hennes historia kan verkligen rädda livet på så många. Så läs gärna hennes historia och dela så att alla vet om detta!

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Hej, mitt namn är Malin.

Jag är 24 år gammal, hade pojkvän, har inte ens gått ut gymnasiet - och har för närvarande inga mål i livet. När jag var yngre var jag som alla andra tjejer - jag ville vara brun och fin. Jag ville att killarna skulle gilla mig. Jag ville vara snyggast. Jag skulle vara den tjejen som alla killar ville ha.

Skolan fokuserade jag på så långt det gick - men jag hade alltid något som kom i vägen. Vissa dagar använde jag solarium två gånger om dagen, andra dagar tre. Jag fick inte tid till skolan de dagarna.

Varje sommar har jag rest. Gärna till soliga länder. Jag älskade att kunna ligg på stranden hela dagen, från tidig morgon tills solen gick ner. Det var därför ja var utomlands.

Där konstaterades att jag hade cancer. Basalcellscancer. Hudcancer. På grund av solarium.

Så började helvetet.

[adsenseCodeOne]

Jag blev inlagt på sjukhuset. Fick flera behandlingar. Tills idag är jag på rutinkontroller, där min förhoppning är att jag kommer att vara helt cancerfri i slutet av 2015.

Min pojkvän gjorde slut. Och jag har inga förhoppningar om att vi kommer bli tillsammans igen heller. Jag måste bygga upp mig själv igen.

Tjejer. Detta måste ni veta.

Sluta med solarium idag. Jag vet att det är svårt. Men det är så värt det. Du kommer knappast att gå igenom det jag har gått igenom. Det har varit ett helvete. Idag finns produkter som gör dig brun och får lika bra resultat som solarium. Och det är hälsofarligt.

Var så snäll. Dela detta med dina vänner. Låt dem få veta min historia, det kan faktiskt rädda livet på din vän.

Publicerad av ViralKing, gilla oss gärna:

Dela på Facebook