Svenska Natasha, 24, vill ha världens största rumpa – äter sex kilo Nutella i månaden

Svenska glamourmodellen Natasha Crown från Göteborg vill ha världens största rumpa, för att lyckas äter hon sex kilo Nutella varje månad.

Hon är en svensk glamourmodell som för närvarande skapar stora rubriker i England. Anledningen är att hon har ett speciellt mål att skaffa sig världens största rumpa. För att gå i mål med sin dröm så har hon medvetet gått upp 25 kilo för att få en större bakdel.

Natasha äter pizza, pasta, glass och sex kilo Nutella i månaden – allt för att gå upp så mycket som möjligt vikt. Sedan fettsugs fettet från hennes kropp för att därefter injiceras i hennes bakdel.

Läkarna har tidigare varnat Natasha Crown för att hennes besatthet i längden kan bli farlig. Svenskan tycker dock att det är värt det – och väger i dag 133 kilo. Det krävs dock omkring 25 kilo till innan man kan omfördela fettet på hennes kropp.


Svenskan var 20 år när hon genomförde sin första plastikoperation. Sedan dess har hon förstorat sin rumpa hela tre gånger med sitt egna kroppsfett.

– Kanske lider jag av en störning vad gäller uppfattningen av min egen kropp, men jag känner inte att min rumpa är för stor. Jag vill definitivt att den blir ännu större, säger hon till tidningen The Sun.

– Redan när jag var tonåring och fick bröst och rumpa så älskade jag min kropp, berättar Natasha, vars bakdel i dag har en omkrets på 180 centimeter.

Instagram har Natasha i skrivande stund över 92 000 följare och hon försörjer sig på att sälja rumpbilder och videos till fans världen över.

Natasha Crown

Titta på intervjun nedan:


Dela på Facebook