Svenske Marre bestämde sig för att renovera sin gamla husvagn. Resultatet är fantastiskt!

Under 2015 så nådde alla Sveriges campingplatser 15,5 miljoner gästnätter. Att köpa husvagn och campa är väldigt populärt med andra ord. Och det finns inte mycket som går upp mot en gammal hederlig husvagnssemester: att bara koppla fast husvagnen på bilen och dra iväg, vart du än vill, utan någon stress och njuta av vår fina svenska natur!

Husvagnar är väldigt dyra i inköp och de kan kosta hundratusentals kronor beroende på vad man väljer. För att komma ned i kostnader kan man istället köpa en gammal husvagn och sedan renovera den själv. Och det är precis vad svenske Marre har gjort med sin husvagn, en gammal Kabe 540 XL från 1988 – och förvandlingen, som han har visat upp är ju bara helt makalös.

Så här såg husvagnen ut innan renoveringen:

marre1 marre2 marre3 marre4 marre5 marre6

Resultatet efter renoveringen:

marre7 marre8 marre9 marre10 marre11 marre12 marre13 marre14 marre15 marre16 marre17 marre18 marre19 marre20 marre21

Vad tycker du om denna stilrena renovering? Vi hoppas att de har gett inspiration till många människor som vill ha en fräschare husvagn än den de har idag; tänk bara vad man kan göra med lite tid och pengar!

Du får gärna dela vidare till dina vänner om du känner någon som skulle älska att hoppa på ett liknande projekt och bygga sina drömmars semesterboende.

Dela på Facebook