Annons

Svinet överfaller joggande kvinnan i skogen – inser genast sitt misstag när hon vänder sig om

Annons

Det är allt för vanligt att kvinnor råkar ut för män som anser sig ha rätten att ta på dem utan lov när de är ute.

När Kelly Harren, från USA, var ute på sin vanliga springrunda så hände det som hon hade förberett sig på, men aldrig trodde skulle hända. Hon blev attackerad av en man som försökte våldta henne, skriver ABC News.

Efter att ha joggat cirka 6 kilometer stannade hon till vid en offentlig toalett i en park.

När Kelly sedan skulle tvätta händerna kände hon att en kuslig känsla i kroppen, att något inte riktigt stämde.

Och mycket riktigt.

Bakom henne stod en man – som hade gömt sig i ett bås och väntat på att en ensam kvinna skulle komma. Mannen som senare skulle visa sig vara en dömd sexförbrytare brottade ner Kelly på marken.

"Min största mardröm som joggare blev plötsligt sann", skriver hon på Instagram.

Men Kelly visade var skåpet skulle stå och skrek "not today, mother fucker!" – "GLÖM DET, INTE IDAG, DIN JÄVEL!” – upprepade gånger.

"Jag slogs för mitt liv, skrek, rev honom i ansiktet, slog tillbaka och försökte desperat komma undan", skriver hon på Instagram.

"Tack och lov hade jag precis tagit en kurs i självförsvar på jobbet och drog nytta av den. Mitt ansikte är ihopsytt, min kropp är öm, men mitt mod är intakt", skriver Kelly vidare på Instagram.

Kelly säger vidare att hon, mitt under slagsmålet, insåg hon hade all rätt i världen att ge mannen allt vad han tål – varpå hon rev honom ordentligt i ansiktet.

Efter en stunds slagsmål lyckades Kelly låsa in mannen på en av toaletterna.

– Jag kände att jag höll på att förlora medvetandet... men då fick jag en adrenalinkick och kunde ta mig därifrån, säger hon till amerikanska ABC.

Kelly har berättat om sin upplevelse i flera intervjuer efteråt.

"Jag vill inte förbli det tysta, anonyma offret. Det finns ett budskap om överlevnad här som är alldeles för viktigt för att tystas ner", skriver hon på Instagram.

Och mannen?

Han greps av polisen, och såg något tilltufsad ut efteråt...

Mannen arresterades och åtalades för våldtäktsförsök. Och Kelly, hon är en otrolig kämpe som med full kraft visade att hennes kropp inte tillhör någon annan!

Kelly delade med sig av historien på Instagram, där hon nu inspirerar andra kvinnor att aldrig sluta stå på sig mot de onda krafterna.

Dela vidare den här historien på Facebook för att sprida Kellys budskap vidare!

Annons